Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay overview trailer για το King Arthur: Knight’s Tale

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα overview trailer για το King Arthur: Knight’s Tale, το επερχόμενο turn-based role-playing game της Neocore, μέσω του οποίου θα μπορέσετε να πάρετε μια ιδέα για τους μηχανισμούς του gameplay.

Στο βασισμένο στη μυθολογία που περιστρέφεται γύρω από τον King Arthur παιχνίδι, θα αναλάβετε τον έλεγχο μια μικρή ομάδας πολεμιστών. Θα έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν ανάμεσα σε 30 διαφορετικούς ήρωες και πέντε κατηγορίες. Επιπλέον θα μπορούν να δημιουργήσουν συνδυασμούς με βάση εκατοντάδες skills και artifacts, που θα κάνουν την ομάδα όσο το δυνατό πιο ισχυρή. Όσο για τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης, θα αναλαμβάνουν ειδικές αποστολές.


Ο χάρτης θα περιλαμβάνει περισσότερα από 50 σημεία ενδιαφέροντος, με 20 story missions και ποικιλία από side quests. Στο αντίπαλο στρατόπεδο θα βρίσκονται επτά διαφορετικές φατρίες, 50 και πλέον εχθρικές μονάδες και δέκαν bosses.

Το King Arthur: Knight’s Tale αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*